In-N-Out Burger
Geen zin om zelf te koken? Of ben je onderweg en is het toch eigenlijk wel etenstijd? Stop dan eens bij In-N-Out Burger. In-N-Out Burger is een regionale keten van fastfoodrestaurants. Ze hebben locaties door heel Amerika. De keten is opgericht in 1948 door Harry en Esther Snyder. Het eerste restaurant werd geopend in de staat California waar zij de allereerste drive-thru hamburger stand waren. Momenteel is de keten overgedragen en in handen van het enige kleinkind van de Snyders, Lynsi Torres. Op dit moment zijn zo’n 18.000 werknemers werkzaam in de vestigingen van In-N-Out Burger.
ETEN BIJ IN 'N OUT BURGER TIJDENS JE CAMPERREIS
Trek in een burger? Ga dan eens langs bij In-N-Out Burger. Het menu van In-N-Out Burger bestaat uit drie verschillende burgers. Je hebt de keuze tussen een hamburger, cheeseburger en ‘double-double’ (twee hamburgers met twee plakjes kaas daartussen). Daarnaast kun je altijd frietjes en drinken bijbestellen. Kwaliteit is het belangrijkste ingrediënt van In-N-Out Burger. Alle ingrediënten worden vers geleverd in de restaurants. Er wordt niets ingevroren of voorverpakt, alles wordt vers bereid. Tijdens jouw camperreis zal je onderweg vast eens een In-N-Out Burger tegen komen. In-N-Out Burger is te herkennen aan de kleuren wit, geel en rood. De kleur wit is terug te zien aan de buitenkant van het restaurant en aan het basisuniform van de medewerkers. De kleur rood wordt ook gebruikt aan de buitenkant van het gebouw evenals het uniform van de medewerkers, de rode uniformen zijn vooral voor de managers. Geel wordt gebruikt in het logo en voor de decoratie in het restaurant. Door deze kleuren heeft In-N-Out Burger een herkenbare huisstijl.